Sepsi a anunţat, vineri, tranferul mijlocaşului Florin Purece, jucătorul semnând un contract pe un sezon cu gruparea din Sfântu Gheorghe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă informăm că în cursul zilei de azi Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, cel al mijlocaşului ofensiv Florin Purece, care ultima oară a jucat la Termalica Nieciecza (Polonia - n.r. liga a doua), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, şi la Hapoel Raanana (Israel), FC Viitorul, precum şi la Concordia Chiajna. Jucătorul, în vârstă de 28 de ani, a semnat un contract valabil pe un an cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire", a precizat gruparea.

Purece a fost format la Atletico Arad şi a mai fost legitimat la Nottingham Forest şi UTA. El era în Polonia din ianuarie 2018, unde a jucat 67 de meciuri, a marcat zece goluri şi a oferit opt pase decisive.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.