Tehnicianul echipei Sepsi, Liviu Ciobotariu, a declarat joi seară, după calificarea în turul trei preliminar al Conference League, că pentru formaţia sa a fost “o dublă perfectă” cu ŢSKA Sofia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E un sentiment de bucurie, o seară minunată pentru noi. A fost o dublă perfectă. Am încheiat dubla fără gol încasat, am marcat şase goluri. Un joc foarte bun de partea noastră, în ambele partide. Sunt bucuros pentru această calificare, dar şi pentru jocul prestat. Îmi felicit jucătorii. Nu am avut un meci uşor, chiar dacă scorul arată că ar fi fost lejer. Nu a fost aşa. În prima repriză, CSKA a avut ocazii bune de a marca, dar apărarea noastră a funcţionat perfect.

O seară minunată pentru noi, care ne aduce bucurie şi satisfacţie. Am crezut în calificare. După primul joc, ştiam că nu o să fie uşor, dar am crezut în calificare. Echipa s-a montat foarte bine, jucătorii au fost foarte motivaţi. Ne-am dorit să facem fericiţi cei 7-8 mii de suporteri care au venit la stadion. A fost o atmosferă fantastică”, a spus Liviu Ciobotariu, potrivit digisport.ro.

Echipa Sepsi OSK a dispus joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 de formaţia bulgară ŢSKA Sofia, în manşa a doua a turului secund preliminar din Conference League. Sepsi s-a calificat în turul al treilea al competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.