Tehnicianul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Liviu Ciobotariu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că adversara de joi din Conference League, ŢSKA Sofia, este o grupare experimentată, însă formaţia din Superligă este motivată să meargă mai departe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este clar că este  un examen important pentru noi, întâlnim o echipă cu un palmares fantastic. Ne va aştepta o atmosferă senzaţională făcută de fanii celor de la ŢSKA. Suntem pregătiţi mental, fizic, tactic, am venit să scoatem un rezultat pozitiv, care să ne dea speranţă pentru partida din retur. Este clar că în momentul de faţă dacă privim din punct de vedere al experienţei cei de la ŢSKA au mult mai multă exoerienţă de club, însă noi avem de partea noastră motivarea şi faptul că vrem să mergem mai departe. Ne dorim foarte mult să obţinem un rezultat care să ne dea şansă ca să mergem mai departe”, a spus Ciobotariu.

Sepsi Sfântu Gheorghe va întâlni echipa ŢSKA Sofia, joi seară, în deplasare, de la ora 20.00, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.