Patronul grupării Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, a declarat, joi seară, după calificarea în play-off-ul Conference League, că toţi jucătorii echipei din Superligă au fost magnifici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a vorbit şi despre reacţia publicului de la Aktobee după victoria cu 1-0 obţinută de Sepsi.

“O bucurie de nedescris. Trebuie să felecit jucători şi staful tehnic pentru că s-au dăruit sută la sută şi merită totul. Pentru ei (n.r. – pentru public) nu a căzut foarte bine că am reuşit să câştigăm. Aruncau sticle şi toate prostiile. Mergem cu încredere în Norvegia. Jucătorii o să aibă primă, dar trebuie să o stabilim. Toţi au fost magnifici. Şi portarul a fost extrardinar. Aşteptam mai mult de la atacanţi, dar să fiu sincer Safranko a fugit cât pentru două meciuri”, a spus Dioszegi la Digi Sport.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi, în play-off-ul Conference League, învingând în deplasare echipa din Kazahstan Aktobe, scor 1-0, în manşa secundă a turului trei preliminar. În meciul tur, scorul a fost 1-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.