Echipa Sepsi OSK a anunţat vineri transferul mijlocaşului Isnik Alimi, jucător care a trecut în cariera sa şi pe clubul italian Atalanta Bergamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gruparea covăsneană a anunţat transferul pe propria pagină de Facebook: „Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord şi cu jucătorul Isnik Alimi, în vârstă de 29 de ani.

Mijlocaşul cu dublă cetăţenie, albaneză şi nord-macedoneană, a evoluat ultima dată pentru FK Qabala (Azerbaidjan), după ce, de-a lungul carierei sale, a mai jucat si la Atalanta BC (Italia), precum si la HNK Šibenik (Croaţia). Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, scrie în comunicatul publicat de club.

Isnik Alimi (29 de ani) este internaţional nord-macedonean U19 şi albanez U21. Experienţa lui în Italia a început în anul 2014, cu transferul la Chievo Verona, dar Alimi, care a fost transferat în anul 2015 de Atalanta Bergamo, nu a evoluat niciodată la nivelul Serie A şi Serie B, el jucând doar în Serie C. De la Chievo el a fost împrumutat pentru sezonul 2014-15 la Lumezzana, iar în 2015 a fost transferat de Atalanta, care l-a împrumutat imediat la Maceratese. În anii petrecuţi în Italia, Alimi a mai fost împrumutat succesiv de Atalanta la Forli, Vicenza, Rimini şi Imolese.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.