Selecţionerul naţionalei Ţării Galilor, Rob Page, a declarat, duminică seară, după meciul cu Italia, scor 0-1, din ultima etapă a grupelor Campionatului European, că Ethan Ampadu, care a fost eliminat de centralul Ovidiu Haţegan, este dezamăgit şi că el a considerat cartonaşul roşu o decizie prea dură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ethan este dezamăgit, bineînţeles. Încă nu am revăzut faza, dar în momentul respectiv m-am gândit că este o decizie dură. M-am gândit că ar fi putut fi cartonaş galben. Este un băiat tânăr şi vrea să fie parte a acestui turneu, iar acest lucru îl va afecta într-o anumită măsură. O să înveţe din asta şi va reveni mai puternic şi mai matur pentru că a trecut prin această experienţă. Poate acum nu crede asta, dar băieţii sunt alături de el, staful este alături de el şi ne vom asigura că este OK”, a declarat Page, potrivit walesonline.co.uk.

Ţara Galilor a fost învinsă de Italia cu scorul de 1-0, dar s-a califcat în optiimle de finală ale Campionatului European, încheind Grupa A pe locul doi. Meciul de la Roma a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, care îl minutul 55 l-a eliminat pe galezul Ampadu pentru un fault la Bernardeschi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.