Aşa cum era de aşteptat, conducătorii catalani nu au digerat al doilea eşec consecutiv cu 0-3 înregistrat în Liga Campionilor, miercuri seară, de echipa antrenată Ronald Koeman şi au început deja discuţiile pentru înlocuirea tehnicianului olandez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit cotidianului catalan Sport, şefii Barcelonei s-au reunit de urgenţă la cantonamentul echipei, imediat după sosirea de la Lisabona. La discuţiie care s-au întins până după ora 04.00 a nopţii de miercuri spre joi au participat preşedintele Joan Laporta, vicepreşedintele Rafa Yuste, directorul de fotbal Mateu Alemany şi consilierul preşedintelui, Enric Masip.

Aceştia au analizat situaţia de pe banca Barcelonei şi posibilitatea ca Ronald Koeman să fie demis în următoarele ore, fără a aştepta măcar meciul cu Atletico Madrid, pogramat sâmbătă, pe Wanda Metropolitano, în LaLiga.

Favoriţii conducerii pentru înlocuirea lui Koeman sunt Xavi Hernández, fost jucător legendar al Barcei şi actual antrenor al echipei Al Sadd din Qatar şi Robert Martinez, selecţionerul Belgiei. Nu este exclusă nici varianta Andrea Pirlo, pe placul lui Laporta, dar care nu întruneşte consensul în cadrul clubului.

FC Barcelona a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), de Benfica Lisabona, în etapa a II-a a Grupei E a Ligii Campionilor.

Au marcat: Nunez ‘3, ’79 (penalti), Silva ’69.

În celălat meci al grupei, Bayern a trecut, acasă, cu 5-0, de Dinamo Kiev.

Bayern conduce în clasament, cu şase puncte, Bnefica este pe locul 2, cu patru puncte, iar echipa lui Mircea Lucescu, ocupă locul 3, cu un punct. Catalanii sunt ultimii, fără niciun punct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.