Arbitrii Sebastian Colţescu şi Radu Ghinguleac sunt delegaţi la un meci din grupei I de calificare la turul de elită al Campionatului European U19, Belgia - Rusia, programat marţi, la ora 20.00, pe arena Mijnstadion din Beringen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Colţescu va fi central, iar Ghinguleac asistent la partida din Belgia.

Brigada este completată de albanezii Renato Malaj (asistent) şi Enea Jorgji (rezervă).

Cele două echipe au câte patru puncte după primele două etape şi se pot califica mai departe, în funcţie de rezultatul celuilalt meci din grupă, Finlanda - Kazakhstan, programat de la aceeaşi oră, pe Gemeentelijk Sportstadion din Maasmechelen, scandinavii având două puncte în acest moment.

Potrivit frf.ro, pentru Colţescu şi Ghinguleac va fi al treilea meci în această grupă de calificare. Cei doi au fost delegaţi mai întâi la partida Rusia - Finlanda, scor 1-1, disputată la 6 octombrie. Două zile mai târziu, Ghinguleac a fost prezent la margine în duelul dintre Belgia şi Finlanda, scor 2-2, meci la care Colţescu a fost al patrulea arbitru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.