Sportivul Iulian Teodosiu este al 62-lea calificat al României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după turneul de la Madrid, anunţă COSR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Team Romania 62! Iulian Teodosiu şi-a tăiat singur biletul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. În turneul de calificare de la Madrid, sabrerul român a câştigat asaltul decisiv cu ucraineanul Yagodka, 15-11. Bravooo, Teo! Felicitări ţie şi antrenorilor tăi, Rareş Dumitrescu şi Marius Gălăţeanu! Team Romania e mândră de voi!”, a transmis COSR.

Iulian Teodosiu este al doilea scrimer român calificat la JO Tokyo 2020, după Ana Maria Popescu.

Ea s-a calificat la JO de la Tokyo, după ce a terminat prima in ierarhia mondială a armei şi s-a calificat la a V-a sa ediţie de Jocuri Olimpice.

Ana Maria Popescu a câştigat medalia de aur la JO de la Rio (2016) şi pe cea de argint la ediţia Beijing 2008. Spadasina a mai participat la ediţiile de la Atena 2004 şi Londra 2012.

 

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.