Internaţionalul scoţian Oli McBurnie, care a suferit o fractură de metatarsian în urmă cu o lună, a anunţat că nu va putea participa la Campionatul European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt devastat că am suferit o fractură de metatarsian din cauza căreia sunt indisponibil restul sezonului şi din nefericire ratez Euro. Este foarte dureros pentru mine să nu pot merge la turneu cu băieţii. Vă mulţumesc pentru toate mesajele voastre şi pentru susţinere”, a notat McBurnie pe Twitter.

Fotbalistul s-a accidentat la junătatea lunii aprilie, la un meci pierdut de Sheffield United în faţa echipei Arsenal, scor 0-3.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Scoţia va juca la Euro-2020 în grupă cu Anglia, Croaţia şi Cehia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.