Echipa de baschet masculin SCM Poli Timişoara a anunţat, joi, că nu va emite abonamente şi nu va tipări bilete, pentru că a decis să permită accesul liber al fanilor la toate meciurile de pe teren propriu în sezonul 2021-2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După un an în care am stat departe unii de ceilalţi din cauza normelor sanitare impuse de autorităţi în pandemie, vrem să facilităm accesul cât mai multor suporteri la partidele echipei noastre. Aşadar, nu vom emite abonamente şi nu vom tipări bilete de intrare la meciurile din Liga Naţională şi la cele din Cupa României. Evident, nici la amicale. Dacă doriţi să vă păstraţi locurile cu care eraţi obişnuiţi în sezoanele când partidele se disputau cu public va trebui să veniţi mai repede la sală, nu vom reţine scaune pentru anumiţi suporteri”, a anunţat echipa timişoreană.

Un singur sector al tribunei va fi cu restricţii de acces pentru fani, în zona centrală, acolo unde vor fi rezervate locuri sponsorilor şi membrilor Consiliului de Administraţie al clubului.

Echipa timişoreană va disputa primele partide pe teren propriu la un turneu amical din 16-18 septembrie.

Între 24 şi 28 septembrie, formaţia antrenată de Dragan Petricevici se va confrunta cu CSM Miercurea Ciuc, în Cupa României. Primul meci din Liga Naţională pe teren propriu va fi în 6 octombrie, cu FC Argeş Piteşti, în etapa a II-a.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.