Echipa de handbal feminin SCM Craiova a ratat, duminică, calicarea, în premieră, în grupa C a Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă de formaţia croată Podravka Koprivnica, cu scorul de 22-21 (12-14), în finala turneului preliminar 2 al competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul meci al turneului preliminar 2, SCM Craiova a câştigat cu ZORK Jagodina, scor 31-18 (19-10), în timp ce Podravka s-a impus în meciul cu Muratpaşa, scor 35-22 (18-12).

La tragerea la sorţi a grupelor, câştigătoarea turneului preliminar 2 a fost repartizată în grupa C, alături de deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, Thuringer HC şi Krim Ljubljana.

În grupa D va intra direct şi CSM Bucureşti.

Meciurile din grupe vor avea loc între 5 octombrie şi 18 noiembrie, apoi din 25 ianuarie se va juca în grupele principale, urmate de sferturile de finală (5-14 aprilie) şi Turneul Final Four (11-12 mai).

SCM Craiova, câştigătoare în 2018 a Cupei EHF, va continua şi acest sezon în aceeaşi competiţie, începând din turul al treilea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.