Minaur Baia Mare a anunţat, miercuri, că s-a despărţit de antrenorul principal Adrian Petrea şi Alexandru Sabou este cel care va conduce echipa de handbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea clubului Minaur Baia Mare împreună cu antrenorul principal Adrian Petrea au ajuns la o înţelegere amiabilă privind încheierea raporturilor contractuale dintre părţi începând cu data de 1 aprilie. Clubul băimărean îi mulţumeşte antrenorului Adrian Petrea pentru munca depusă la echipa de handbal masculin şi îi doreşte mult succes în carieră. Locul lui Adrian Petrea la echipă va fi luat de fostul antrenor secund, Alexandru Sabou”, se arată pe site-ul csminaur.ro.

Sabou va conduce antrenamentele şi fi pe bancă începând de joi până la finalul actualei ediţii de campionat. Tehnicianul va fi pe bancă la meciurile din 1 şi din 2 aprilie, când Minaur va întâlni CSM Reşiţa, respectiv CSM Bacău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.