Schiorul norvegian Lucas Braathen a anunţat că participarea lui la Mondialele de schi alpin este incertă, după ce marţi a suferit o operaţie de apendicită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Norvegianul Lucas Braathen, actualul nr. 1 mondial la slalom, a fost operat marţi de apendicită şi nu ştie dacă se va putea alinia la startul Campionatelor Mondiale de schi alpin de la Courchevel-Méribel, din Franţa a anunţat el joi. „Sper să revin în câteva săptămâni”, a scris norvegianul pe reţelele de socializare.

Braathen a declarat deja forfait pentru slalomul din Cupa Mondială de la Chamonix, de sâmbătă, şi a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că încă speră să poată participa la Campionatelor Mondiale de la Courchevel-Méribel.

Lucas Braathen (22 de ani) a urcat de cinci ori pe podium slalom în această iarnă, cu două victorii (Val d'Isère şi Adelboden), plus o victorie la slalomul uriaş de la Alta Badia. El conduce în clasamentul mondial la slalom cu 41 de puncte, clasându-se înaintea compatriotului său Henrik Kristoffersen.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.