Antrenorul Manuel Baum a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Schalke 04, după mai puţin de trei luni de la instalarea în funcţie, din cauza rezultatelor slabe înregistrate, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Baum, 41 de ani, fusese numit în funcţie la 30 septembrie, în locul lui David Wagner.

Echipa din Gelsenkirchen va fi pregătită în continuare de olandezul Huub Stevens, numit interimar.

Stevens cunoaşte echipa, pe care a antrenat-o în mai multe rânduri (din 1996 până în 2002, din 2011 până în 2012 şi la sfârşitul sezonului 2018-2019). Câştigătorul Cupei UEFA din 1997 îşi cunoaşte misiunea: să pună capăt unei serii de 30 de jocuri fără victorie.

Schalke nu a mai câştigat în campionat din 17 ianuarie. În acest sezon, formaţia ocupă ultimul loc, 18, în Bundesliga, cu patru remize în 12 meciuri. Schalke ar putea obţine prima victorie după mult timp, sâmbătă, pe teren propriu, cu Arminia Bielefeld (locul 16, cu 7 puncte), în etapa a XIII-a.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.