Căpitanul Cristian Săpunaru a declarat că echipa naţională a câştigat un grup unit de jucători după meciul cu Serbia, în care "tricolorii" au jucat o repriză în finerioritate numerică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci greu, am jucat cu favorita grupei. Nu ştiu dacă a fost cartonaş roşu, n-am văzut faza, am vorbit cu Gabi şi mi-a arătat o poză, în care se vede că nu-l atinge. După ce am rămas în zece oameni a fost mai greu pentru că au echipă bună, valoroasă şi se deschideau foarte bine pe benzi. Am încercat să închidem jocul, să încercăm să terminăm la egalitate măcar şi, dacă puteam să-i prindem pe contraatac, să încercăm să câştigăm, dar era greu. Vom încerca să jucăm toate meciurile la victorie. Cred că astăzi echipa naţională a câştigat un grup şi a câştigat în primul rând suporterii, care au fost minunaţi, ne-au susţinut timp de 90 de minute fără oprire. Prin rezultatele noastre şi prin dorinţa pe care am arătat-o în celelalte meciuri i-am apropiat de echipa naţională şi speră să rămână apropiaţi pentru că fotbalul are nevoie de suporteri. Suntem mulţumiţi că nu am luat gol, că am terminat meciul fără înfrângere", a declarat Săpunaru, la ProTV.

Comentând afirmaţia fostului internaţional Dorinel Munteanu, care a spus că nu a văzut nimic în jocul României cu Serbia, Săpunaru a afirmat: "Critici ai echipei naţionale sunt şi vor rămâne. Aşa e făcut sportul ăsta, unii trebuie să critice, alţii să fie mulţumiţi. Nu am nimic ce să le transmis, poate le meciurile viitoare vor vedea ceva la echipa naţională. Să ne critice la fiecare meci şi noi să le câştigăm pe toate şi eu aş fi mulţumit."

Dorinel Munteanu a declarat, duminică, după meciul România – Serbia, scor 0-0, că tricolorii au obţinut un punct cu foarte multă şansă, după ce în repriza a doua nu au “jucat nimic”.

“Din punctul meu de vedere nu prea am ce comenta, pentru că a fost un meci slab. E adevărat, am câştigat un punct, dar nu îmi place cum a fost jocul. În repriza a doua nu am jucat nimic. Nu ştiu dacă vom reuşi să ne calificăm la Euro, probabil că ne vom califica. Am câştigat un punct cu foarte multă şansă astăzi. Dar putem să spunem că e un punct bun ţinând cont de faptul că am jucat o repriză întreagă fără un om”, a spus Munteanu.

Reprezentativa României a remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu selecţionata Serbiei, într-un meci din grupa 4 a seriei C a Ligii Naţiunilor, în care a jucat o repriză în inferioritate numerică şi oaspeţii au ratat un penalti.

În minutul 44, Gabriel Tamaş a fost eliminat pentru o intrare periculoasă, cu piciorul ridicat, la Gacinovici. Arbitrul a dictat eliminare pentru Tamaş şi penalti pentru Serbia. Lovitura de la 11 metri s fost ratată de Tadici, în minutul 45+1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.