Şapte jucători ai echipei Leicester City nu au făcut deplasarea în Italia pentru meciul cu Napoli, din Liga Europa, din cauza covid-19 sau pentru că nu s-au simţit bine, ei prezentând unele simptome, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, trei membri ai stafului echipei nu au făcut deplasarea.

“Am avut unele cazuri pozitive şi unii oameni care nu se simt bine, astfel că nu am riscat”, a declarat tehnicianul Brendan Rodgers.

Leicester City joacă în deplasare cu Napoli, de la ora 19.45, în ultima etapă a grupei C a Ligii Europa. Înaintea ultimei etape, situaţia în clasamentul grupei este echilibrată: 1. Leicester – 8 puncte, 2. Spartak Moscova – 7 puncte, 3. Napoli – 7 puncte, 5. Legia – 6 puncte. Prima clasată se va califica în optimile Ligii Europa, echipa de pe locul doi va juca în play-off-ul pentru optimi, iar cea de pe locul trei va ajunge în Conference League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.