Clubul scoţian St Mirren a anunţat că are câteva cazuri de coronavirus în staful său tehnic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Anunţăm că în urma testelor s-a descoperit că membri ai stafului nostru tehnic au fost testaţi pozitiv cu Covid-19. Am contactat imediat autorităţile sanitare, iar liga scoţiană şi federaţia au fost de asemenea informate. Niciun jucător nu a fost testat pozitiv şi luăm toate măsurile de precauţie posibile pentru a ne asigura că virusul nu se va propaga”, se arată pe site-ul grupării.

Bbc.com notează că este vorba de şapte membri ai stafului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ca urmare a cazurilor de coronavirus descoperite în fotbalul scoţian, s-a decis ca echipele să facă testele pentru coronavirus de două ori pe săptămână, nu o dată pe săptămână, cum au procedat începând din data de 8 iulie.

St Mirren avea programat sâmbătă un meci amical cu St Johnstone, care a fost anulat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.