Jucătorilor echipei Manchester United le vor fi reduse salariile după ce echipa a ratat calificarea în ediţia următoare a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Daily Mail, fotbaliştii echipei de pe Old Trafford vor pierde până la un sfert din salariile actuale. De exemplu, vedeta Cristiano Ronaldo va avea salariul scăzut de la 385.000 de lire sterline pe săptămână (450.000 de euro) la 288.000 de lire sterline (337.000 de euro), iar portarul David de Gea, de la 375.000 de lire sterline (439.000 de euro), la 281.000 de lire sterline (323.000 de euro).

Manchester United a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, de echipa Brighton, într-un meci din etapa a XXXVI-a a campionatului Angliei.

Acest eşec a pus capăt şanselor echipei antrenate de Ralf Ragninck de a prinde un loc la "masa bogaţilor" în cupele europene.

United mai are doar un joc de disputat în acest sezon şi ocupă locul 6, de Liga Europa, cu 58 de puncte, la cinci puncte de Arsenal, de pe locul 4, de Liga Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.