Echipa Liverpool a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 5-2 (2-0), formaţia AS Roma, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. AS Roma a înscris golurile spre finalul partidei, după ce a fost condusă cu 5-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mohamed Salah a marcat două goluri, primul cu un şut spectaculos la vinclu, la colţul lung, din unghi, şi a pasat la reuşita lui Mane, fază la care egipteanul a plecat pe contraatac dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. Tot Salah a oferit pasa decisivă şi la primul gol al lui Firmino, apoi a fost înlocuit la scorul de 5-0.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Au marcat: Salah '36, '45, Mane '56, Firmino '61, '69 / Dzeko '81, Perotti '82 (din penalti, după un henţ al lui Milner).

Au evoluat următoarele echipe:

Liverpool: Karius - Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson - Oxlade-Chamberlain (Wijnaldum '18), Henderson, Milner - Salah (Ings '75), Firmino (Klavan '90+3), Mané. Antrenor Jurgen Klopp.

AS Roma: Alisson - Fazio, Manolas, Jesus (Perotti '67) - Florenzi, De Rossi (Gonalons '67), Strootman, Kolarov - Cengis Under (Schick '46), Nainggolan - Dzeko. Antrenor Eusebio Di Francesco.

Arbitru: Felix Brych (Germania)

Returul va avea loc la 2 mai, la Roma.

Miercuri, de la ora 21.45, va avea loc a doua partidă din prima manşă a semifinalelor, Bayern Munchen - Real Madrid. Returul acestei întâlniri va avea loc la 1 mai, la Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.