Formaţia Şahtior Doneţk a fost învinsă, duminică, în deplasare, de Zoria Lugansk, cu scorul de 2-1, în etapa a XIX-a a campionatului ucrainean de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fosta echipă a lui Mircea Lucescu a condus cu 1-0, după golul marcat de Ivan Petriak, în mintul 55. Însă Petriak a fost eliminat în mintul 79, apoi Fred a părăsit terenul în minutul 86, iar Rakiţki, în minutul 90, a ridicat la trei numărul jucătorilor oaspeţi care au primit cartonaşul roşu.

Rămasă în opt jucători, formaţia antrenată de Paulo Fonseca a primit golurile înfrângerii în minutele 90+2, autor brazilianul Silas, din penalti, şi 90+4, când Butko a trimis în propria poartă.

În ciuda înfrângerii, a treia în campionat, Şahtior Doneţk, care la mijlocul săptămânii învinsese pe Manchester City şi se calificase în optimile Ligii Campionilor, a rămas în fruntea clasamentului, cu 42 de puncte, dar poate fi egalată de Dinamo Kiev, care are 39 de puncte şi un meci mai puţin. Vorskla Poltava este pe locul 3, cu 31 de puncte, iar Zoria pe 4, cu 27 de puncte.

Campionatul ucrainean se va întrerupe după această etapă, pentru pauza de iarnă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.