Selecţionerul Georgiei, Willy Sagnol, a declarat, miercuri seara, după victoria din meciul cu România, scor 2-1, că tricolorii joacă un fotbal bun şi sunt bine pregătiţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ca echipă joacă un fotbal bun, cred că toţi au fost foarte bine pregătiţi fizic”, a spus Sagnol la ProX.

El a precizat că îl bucură rezultatul obţinut la Ploieşti: “Sunt bucuros că jucătorii au obţinut victoria. Este bine pentru moral. Am încercat să ne prezentăm cât mai bine”.

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, cu scorul de 2-1, de selecţionata Georgiei, într-un meci amical disputat pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti. Au marcat: Ivan ’78 / Mikautadze ’61, Aburjania ‘71

În minutul 42, Florin Tănase a fost eliminat pentru un fault la un adversar.

Şi de la oaspeţi a fost eliminat un jucător, Kverkvelia, în minutul 64, după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 65, Răzvan Marin a ratat un penalti acordat pentru un fault al lui Kverkvelia la Ivan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.