Baschetbalista Sabrina Ionescu a fost prima oţiune în Draftul WNBA 2020, care s-a desfăşurat online, vineri noapte, şi urmează să joace la New York Liberty. Sabrina Ionescu este considerată deja ”un fenomen” în baschetul nord-american, după o carieră universitară de excepţie, la Oregon Ducks.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sabrina Ionescu (22 de ani, 1.80 metri) a evoluat pentru Universitatea Oregon şi a bifat recorduri de răsunet în NCAA: prima jucătoare cu 2.000 de puncte marcate, 1.000 de recuperări şi 1.000 de pase decisive.

”Am muncit toată viaţa pentru acest moment. Sunt extrem de fericită şi încântată că el s-a materializat. Consider că este o oportunitate deosebită”, a comentat jucătoarea după aflarea veştii că îşi va continua cariera la New York.

Cariera fulminantă a sportivei de origine română i-a adus şi semnarea unui contract cu Nike.

Debutul ei la New York Liberty va fi însă amânat, având în vedere că pandemia de Covid-19 a blocat toate campionatele. WNBA trebuia să înceapă în 15 mai.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.