Formaţiile West Ham, Brighton, Glasgow Rangers şi Atalanta vor evolua în optimile de finală ale Ligii Europa, încheind pe primul loc în grupele în care au evoluat. În ultima etapă, echipa Rakow, la care joacă Bogdan Racoviţan şi Deian Sorescu, a suferit o înfrângere dură, scor 0-4 cu Atalanta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rezultate din grupele Ligii Europa:

Grupa A

Olympiacos – Backa Topola 5-2

West Ham – Freiburg 2-0

West Ham a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, Friburg a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Olympiacos a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

Grupa B

Ajax Amsterdam – AEK Atena 3-1

Brighton – Olympique Marseille 1-0

Brighton a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, Marseille a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Ajax Amsterdam a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

Grupa C

Aris Limassol – Sparta Praga 1-3

Betis – Glasgow Rangers 2-3

Glasgow Rangers a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, Sparta Praga a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Betis a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

Grupa D

Rakow – Atalanta 0-4

La Rakow, Bogdan Racoviţan a fost integralist şi Deian Sorescu a intrat pe teren în minutul 78.

Sporting – Sturm Graz 3-0

Atalanta a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, Sporting a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Sturm Graz a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.