Ruud van Nistelrooy (43 ani) şi Maarten Stekelenburg (37 ani) vor face parte din staful selecţionerului Olandei, Ronald Koeman, pentru Euro 2020. Dacă România reuşeşte calificarea, va întâlni Olanda în grupa C.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul portar devine secund al lui Ronald Koeman, la fel ca şi fostul atacant, care în prezent antrenează echipa Under-19 a clubului PSV Eindhoven, dar a primit "acordul clubului pentru a accepta această a doua ocupaţie temporară".

În cazul în care se va califica la Campionatul European, reprezentativa României va evolua în grupa C, alături de selecţionatele Olandei, Ucrainei şi Austria.

Pentru a se califica la Euro-2020, tricolorii trebuie să treacă de Islanda (26 martie) şi de învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria (31 martie), ambele dueluri urmând a se disputa în deplasare.

Turneul final al Campionatului European va avea loc în perioada 12 iunie – 12 iulie 2020.

Bucureştiul va găzdui pe Arena Naţională patru meciuri: trei în grupa C (la 14, 18 şi 22 iunie 2020) şi o optime de finală, la 29 iunie 2020. În cazul calificării la Euro-2020, naţionala României va juca cel puţin două meciuri pe Arena Naţională.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.