Fostul atacant Ruud van Nistelrooy va antrena, din iulie, echipa a doua a clubului PSV Eindhoven, care evoluează în liga secundă din Olanda, informează lequip.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a mai fost până acum antrenor secund la echipa naţională şi tehnician al formaţiei U19 a clubului PSV.

"Este timpul să trec la etapa următoare. Am ales în mod conştient să o iau treptat şi am observat că această meserie mi se potriveşte. Îmi place să lucrez cu un grup de jucători şi să-mi comunic ideile despre fotbal. A sosit momentul ca eu să fac pasul către fotbalul profesionist. Obiectivul lui Jong PSV (n.r. - echipa U21 care joacă în liga a doua) este clar: să pregătesc cât mai mulţi jucători pentru echipa A. Abia aştept să pot contribui", a spus Ruud van Nistelrooy, în vârstă de 44 de ani.

În cariera lui strălucitoare de jucător, din care s-a retras în 2012, Van Nisterlooy a evoluat la Den Bosch, Heerenven, PSV Eindhoven, Manchester United, Real Madrid, Hambruger SV şi Malaga. La echipa naţiunală, el are 70 de selecţii şi 35 de goluri marcate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.