Portarul argentinian al echipei Villarreal, Geronimo Rulli, a declarat că lovitura de la 11 metri transformată în finala Ligii Europa, decisivă pentru câştigarea trofeului de către "submarinul galben", este prima din viaţa lui. După ce a marcat, Rulli a parat mingea trimisă de la 11 metri de celălalt portar, David de Gea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este primul penalti pe care l-am înscris vreodată în viaţa mea", a dezvăluit el.

"Voiam doar să bag mingea în poartă. Nici nu ştiu ce am făcut acum. M-am gândit că trebuie doar să dau tare în minge şi să sper că intră. Nu mi-aş fi imaginat această lovitură de la 11 metri în visele mele. Suntem campioni şi acesta este cel mai bun lucru pe care îl poţi spune ca jucător", a adăugat Rulli.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Villarreal a câştigat pentru prima dată Liga Europa, miercuri seară, la Gdansk, învingând echipa Manchester United în urma loviturilor de departajare, scor 12-11.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 1-1, golurile fiind marcate de Gerard Moreno ’29 pentru Villarreal şi Cavani ’55 pentru United.

La loviturile de departajare, scor 11-10, toţi jucătorii echipei spaniole au marcat, inclusiv portarul Rulli, în timp ce de la Manchester United a ratat portarul De Gea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.