Antrenorul echipei Olympique Marseille, Rudi Garcia, consideră că scorul finalei Ligii Europa, pierdută cu Atletico Madrid, 0-3, este prea sever, dar a recunoscut că formaţia spaniolă a fost mai bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am lăsat să ne scape şansa noastră în prima repriză, în care noi am avut primii cea mai bună ocazie de a marca. Am comis o eroare la startul unei acţiuni, care ne-a făcut să fim conduşi şi împotriva unei echipe ca Atletico nu trebuie să fii condus pentru că devine complicat. În repriza a doua, ei şi-au ridicat nivelul şi a fost dificil pentru noi. Regret că nu am avut şansa de a reduce scorul şi de a redeschide meciul, la capul lui Mitroglou, care a trimis mingea în bară. Scorul este prea sever în raport cu fizionomia meciului, dar cea mai bună echipă a câştigat, cea cu experinţă mai mare. Atletico este o mare echipă, cu o largă experienţă în astfel de meciuri. Joacă în Liga Campionilor, este pe locul 2 în LaLiga. Nu ne este ruşine de această înfrângere, pur şi simplu nu am putut răsturna ierarhia", a declarat Garcia, potrivot lefigaro.fr.

Formaţia Atletico Madrid a învins, miercuri, la Lyon, cu scorul de 3-0, echipa Olympique Marseille şi a câştigat Liga Europa pentru a treia oară în istoria sa. Golurile au fost marcate de Antoine Griezmann, în minutele 21 şi 49 şi Gabi '89.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.