Noul tehnician al echipei FC Viitorul, Ruben de la Barrera, numit săptămâna trecută, a condus luni prima şedinţă de pregătire la formaţia constănţeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa şi-a reluat antrenamentele după patru zile de vacanţă, la Baza Sportivă a Academiei Gheorghe Hagi.

A fost primul antrenament condus de noul staff tehnic format din managerul Ruben de la Barrera, Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer şi Ivan Penaranda Llaurado, cărora li s-au adăugat Antonio Camacho (preparator fizic), Ştefan Preda (antrenor cu portarii) şi Paul Ciocănescu (fiziokinetoterapeut).

La antrenament au participat 25 de jucători, noutăţile fiind Alexandru Măţan şi Valentin Cojocaru, reveniţi de la FC Voluntari, precum şi spaniolul Victor Fernandez, care a semnat la finalul lunii trecute contractul cu formaţia noastră.

De asemenea, la această şedinţă de pregătire au participat şi internaţionalii U21 Virgil Ghiţă, Andrei Ciobanu, George Ganea şi Carlo Casap, care au participat la acţiunea lotului pregătit de Adrian Mutu.

În perioada următoare lotul Viitorului Constanţa va continua pregătirile la stadionul Central.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.