Tehnicianul echipei Hermannstadt, Ruben Albes, a declarat, miercuri seară, după meciul cu Dinamo, scor 0-2, că formaţia sa a primit gol la prima acţiune a dinamoviştilor şi că avea mari speranţe de la acest joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La prima acţiune a lor am încasat primul gol. Ne-am pierdut direcţia şi în repriza a doua nu am mai reuşit să ne redresăm. Am pierdut controlul după al doilea gol. Ne-am pus mari speranţe în acest meci, dar ei au făcut un meci bun. Mereu ne gândim la meciul următor, nu vrem să vorbim despre play-off. Trebuie să corectăm greşelile, să pregătim echipa, ca să câştigăm meciurile. Sper că vom înscrie în meciul următor. Dacă ne vom crea ocazii, cu siguranţă vor reuşi să înscriem”, a spus Albes, potrivit Digi Sport.

Formaţia Dinamo a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

Au marcat Fabbrini ’30 şi Nemec ’33.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.