Ministrul Sporturilor, Roxana Mărăcineanu, a declarat, marţi, la France Televisions, că speră ca Turul Franţei şi turneul de la Roland Garros să se poată disputa, chiar şi fără spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mulţi îmi cer să menţin Turul, chiar şi fără spectatori. Sper că va avea loc, dar nu sunt sigură. Este prea devreme să ne pronunţăm, nu ştim cum va fi epidemia după măsurile de relaxare. Arenele de la Roland Garros au numeroase locuri, ar fi cea mai proastă soluţie să se joace fără spectatori. Dar nu vom ezita să facem acest lucru dacă supravieţuirea acestor sporturi este în joc", a declarat ea.

Turul Franţei, programat iniţial între 27 iunie şi 19 iulie, a fost amânat pentru perioada 29 august - 20 septembrie, în timp ce turneul de la Roland Garros, care era programat să aibă loc între 18 mai şi 7 iunie, va avea loc în intervalul 20 septembrie - 4 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.