Cristiano Ronaldo a debutat, sâmbătă, la Juventus Torino, în meciul câştigat, cu scorul de 3-2 (1-1), la Verona, cu Chievo, din etapa I a campionatului italian, Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Juventus a câştigat greu la Chievo, deşi a dechis scorul încă din minutul 3, prin Khedira. Stepinski '38 şi Giacchierini '56 (p) au adus-o pe Chievo în avantaj, dar Juve a egalat, printr-un autogol al lui Bani, în minutul 75, după un corner.

În minutul 86, Mandzukici a marcat, golul a fost întâi validat cu tehnologia pe linia porţii, apoi a fost anulat cu VAR, după ce anterior Ronaldo l-a accidnetat destul de grav pe portarul Sorrentino. Porughezul l-a lovit cu piciorul în faţă fără intenţie pe goalkeeper-ul gazdelor, care nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit de Seculin.

În minutul 90+3, Bernardeshi a marcat golul victoriei, deviind mingea în poartă după o centrare a lui Alex Sandro.

Ronaldo a jucat tot meciul şi a avut câteva ocazii de a marca, dar ori a trimis pe lângă poartă ori a apărat Sorrentino.

Atacantul portughez a fost transferat în această vară de la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.