La debutul la Juventus, Cristiano Ronaldo l-a accidentat serios pe portarul echipei Chievo, Stefano Sorrentino, lovindu-l cu piciorul în figură pe acesta, fără intenţie. Starul portughez i-a transmis după meci un mesaj în care îi ura refacere rapidă golakeeper-ului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am primit un mesaj de solidaritate şi de recuperare rapidă din partea lui Cristiano Ronaldo. Mulţumesc, legendă", a scris portarul de 39 de ani, pe Twitter.

La faza la care s-a accidentat, Sorrentino a suferit o fractură de piramidă nazală şi un traumatism la umărul stâng. El nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit de Seculin.

Cristiano Ronaldo a debutat, sâmbătă, la Juventus Torino, în meciul câştigat, cu scorul de 3-2 (1-1), la Verona, cu Chievo, din etapa I a campionatului italian, Serie A.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.