Portughezul Cristiano Ronaldo s-a declarat extrem de fericit de câştigarea pentru a patra oară a Balonului de Aur, el menţionând că emoţia de acum este la fel ca aceea din 2008, când a obţinut pentru prima dată trofeul, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o mare onoare să câştig a patra oară Balonul de Aur. Emoţia este la fel ca aceea de la obţinerea primului meu astfel de trofeu. Este din nou un vis devenit realitate. Nu mi-aş fi imaginat că voi câştiga de patru ori acest trofeu. Sunt fericit şi împlinit. Fiecare moment în care primesc un astfel de trofeu este ceva special. Îmi spun: «Cristiano, a meritat să munceşti atât de mult tot anul». A meritat să fac sacrificii. Uneori îmi este greu să exprim ce simt, dar în suflet simt o bucurie imensă", a spus Ronaldo.

Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a câştigat, luni, pentru a patra oară Balonul de Aur, distincţie acordată din acest an doar de France Football, după încheierea colaborării cu FIFA.

Revista France Football a realizat ancheta fără sprijinul FIFA pentru prima dată din 2009, învingătorul fiind ales pe baza votului unui juriu format din jurnalişti sportivi din întreaga lume şi nu de căpitani, selecţioneri şi jurnalişti aşa cum a fost în perioada colaborării cu FIFA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.