Echipa masculină de spadă a României, în componenţa Alin Mitrică, Adrian Szilagyi, Andrei Timoce, Adrian Dabija, s-a clasat, vineri, pe locul 14 la Campionatele Europene de scrimă de la Torun (Polonia).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România a fost învinsă de Ungaria, scor 45-37, în ultimul său meci de clasare.

În primul tur, sportivii români au trecut de Suedia (45-34), dar în runda secundă au pierdut în faţa Ucrainei (32-45), astfel că au ajuns  pe tabloul pentru locurile 9-16. În prima confruntare de clasare, România a fost învinsă de Cehia (38-29), după care s-a impus în faţa Poloniei cu 45-40 şi au pierdut în faţa Ungariei - 37-45.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

Delegaţia României a obţinut două medalii la competiţia de la Torun, miercuri, la spadă feminin individual. Simona Gherman a câştigat aurul învingând-o în finală pe Ana Maria Popescu, care a obţinut astfel argintul.

Sâmbătă, vor concura echipa feminină de spadă a României şi echipa masculină de sabie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.