Selecţionata feminină de baschet 3x3 a României a reuşit trei victorii consecutive în Grupa B a celui de-al treilea turneu din cadrul circuitului FIBA 3x3 Womens Series 2022 şi s-a calificat în semifinale

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La turneul din Mongolia, selecţionata tricoloră a fost repartizată în grupa B, pe care a câştigat-o după ce a obţinut trei victorii în meciurile cu Franţa, Mongolia şi Ţările de Jos.

România s-a calificat astfel direct în semifinalele competiţiei şi urmează să îşi afle adversara după consumarea fazei eliminatorii.

Echipa României este alcătuită din Ancuţa Stoenescu, Anamaria Vîrjoghe, Bianca Fota şi Teodora Manea. La primul turneu din cadrul circuitului FIBA 3x3 Womens Series 2022, în Israel, naţionala României nu a reuşit să se califice pentru faza meciurilor eliminatorii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.