România a ocupat locul doi în clasamentul pe naţini, cu un total de 86 de medalii, la Campionatul European de karate IKU Slovenia 2023, care a avut loc la Novo Mesto în perioada 26-29 octombrie, în Centrul Olimpic Novo Mesto - Velodrom.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dintre medaliile obţinute de sportivii tricolori, 24 sunt de aur, 22 de argint şi 40 de bronz.

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Sport, competiţia a reunit 20 de ţări şi peste 1200 de concurenţi, iar clasamentul primelor trei echipe naţionale a arătat astfel: locul III - Slovenia, locul II - România, locul I şi campioana europeană IKU - Italia.

“Felicitări delegaţiei României, formată din 163 de persoane, care a obţinut acest rezultat meritoriu: titlul de vicecampioană europeană 2023 la Karate IKU, care se adaugă celui de vicecampioană mondială obţinut în octombrie 2022 în Italia”, precizează Agenţia Naţională pentru Sport.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.