Selecţionata feminină de baschet 3x3 a României a terminat pe locul al treilea în Mongolia, la al doilea turneu din cadrul circuitului FIBA 3x3 Womens Series 2022

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România a pierdut semifinala cu Franţa, care s-a impus cu 17-10, şi s-a clasat pe poziţia a treia la turneul din Mongolia. Franţa, campioana mondială en-titre, a câştigat şi finala competiţiei după ce a învins selecţionata U24 a Ţărilor de Jos cu 13-11.

În turneul de la Ulaanbaatar, echipa României a avut componenţa: Ancuţa Stoenescu, Anamaria Vîrjoghe, Bianca Fota şi Teodora Manea.

Clasamentul final al turneului: 1. Franţa, 2. Ţările de Jos U24, 3. România, 4. Polonia, 5. Ţările de Jos, 6. Ulaanbaatar Amazons (Mongolia), 7. Mongolia, 8. Sukhbaatar Amazons (Mongolia). Următorul turneu din FIBA 3x3 Womens Series 2022 va avea loc la Bordeaux, în perioada 6-7 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.