Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Poloniei, scor 3-1 (1-0), sâmbătă, la Varvoşia, în etapa a şasea a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018. Toate golurile polonezilor au fost marcate de Robert Lewandowski. Selecţionerul Christoph Daum a declarat, sâmbătă seară, după meci că după un astfel de joc trebuie analizată situaţia şi să se vadă de ce este nevoie pentru ca România să ocupe locul doi în grupă. El nu se gândeşte la varianta unei eventuale demisii şi spune că pentru naţională nu este imposibil să ajungă pe poziţia a doua, dar va fi foarte dificil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Daum: După un astfel de meci trebuie să ne analizăm situaţia, să calculăm câte puncte ne trebuie pentru locul doi. Nu spun că este imposibil, dar e foarte dificil

Lewandowski a marcat în minutele 28 (penalti), 57 şi 62 (penalti). Pentru "tricolori", Stancu a înscris în minutul 76.

1-0: Lewandowski a deschis scorul dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Săpunaru asupra sa.

2-0: Polonezul a înscris al doilea gol cu capul, după un corner

3-0: Lewandowski a mai transformat un penalti, acordat pentru un fault al lui Toşca la Zialinski

3-1: Stancu a marcat cu un şut din afara careului, deviat de Cionek.

Polonia: Szczęsny - Piszczek, Cionek, Pazdan, Jędrzejczyk - Mączyński (Krychowiak '44), Linetty (Milik '72) - Błaszczykowski, Zielinski (Teodorczyk '81), Grosicki  - Lewandowski. Selecţioner: Adam Nawalka

România:Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Săpunaru, Toşca, Latovlevici (Grozav '60) - Stancu, Pintilii, Marin  (Hanca '79), Chipciu (Stanciu '60) - Andone. Selecţioner: Christoph Daum

Cartonaş galben: Săpunaru '28

Meciul a fost arbitrat de francezul Ruddy Buquet, ajutat de asistenţii Federic Cano şi Guillaume Debart, iar Nicolas Rainville a fost rezervă.

Înainte de startul jocului, intonarea imnului de stat al României a avut loc într-un cor de fluierături al fanilor polonezi. Imediat, alţi fani au început să aplaude pentru a nu se mai auzi fluierăturile.

Desfăşurarea LIVE a meciului:

UPDATE 23;20 - Polonia - România, scor 3-1, Stancu a redus din diferenţă în minutul 76

Reprezentativa Poloniei conduce selecţionata României, scor 3-1, după ce Bogdan Stancu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 76.

UPDATE 23:05  - Polonia - România, scor 3-0, Lewandowski a reuşit "tripla"

Reprezentativa Poloniei conduce selecţionata României, scor 3-0, după ce Lewandowski a marcat din nou, în minutul 62, din penalti, după un fault al lui Toşca.

UPDATE 23:00 - Polonia conduce România, scor 2-0, în meciul din preliminariile CM-2018

Reprezentativa Poloniei conduce selecţionata României, scor 2-0, după ce Lewandowski a marcat din nou, în minutul 57.

UPDATE 21:30 - Polonia conduce România, scor 1-0, la pauză

Reprezentativa Poloniei conduce selecţionata României, cu scorul de 1-0, la pauză, în meciul de la Varşovia, din preliminariile CM-2018.

UPDATE 21:15 - Polonia conduce România, scor 1-0, Lewandowski a marcat din penalti în minutul 28

Reprezentativa Poloniei conduce selecţionata României, cu scorul de 1-0, în meciul de la Varşovia, din preliminariile CM-2018, după ce Lewandowski a marcat din penalti în minutul 28/

Lewandowski a transformat un penalti acordat după un fault al lui Săpunaru.

Intonarea imnului de stat al României a avut loc într-un cor de fluierături al fanilor polonezi. Imediat, alţi fani au început să aplaude pentru a nu se mai auzi fluierăturile.

Polonia evoluează în formula: Szczęsny - Piszczek, Cionek, Pazdan, Jędrzejczyk - Mączyński, Linetty - Błaszczykowski, Zielinski, Grosicki  - Lewandowski. Selecţioner: Adam Nawalka

Echipa de start a României: Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Săpunaru, Toşca, Latovlevici - Stancu, Pintilii, Marin, Chipciu - Andone. Selecţioner: Christoph Daum

Meciul este arbitrat de francezul Ruddy Buquet, ajutat de asistenţii Federic Cano şi Guillaume Debart, iar Nicolas Rainville este  rezervă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.