Naţionala de handbal feminin a României va debuta, în grupa D a Campionatului European din decembrie, cu reprezentativa Germaniei. La ultima ediţie, tricolorele au încheiat pe locul 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partidele din grupa D se vor juca la Trondheim, iar programul anunţat de EHF este următorul:

3 decembrie: România – Germania (ora 19.00), Norvegia – Polonia (21.30);

5 decembrie: România – Polonia (17.00), Germania – Norvegia (19.15);

7 decembrie: Germania – Polonia (19.15), România – Norvegia (21.30).

În celelalte grupe joacă echipele: Franţa, Danemarca, Muntenegru, Slovenia (grupa A), Rusia, Suedia, Spania, Cehia (B) şi Olanda, Ungaria, Serbia, Croaţia (C).

Primele trei clasate vor continua în grupele principale, locurile 1-3 din grupele A şi B în grupa I, iar locurile 1-3 din grupele C şi D în grupa principală II, la Herning şi Stavanger, între 10-15 decembrie.

În 18 decembrie vor avea loc semifinalele şi meciul pentru clasarea finală pe locurile 5-6, iar finalele pentru medalii sunt programate în 20 decembrie.

Turneul final al Campionatului European din 2020 va avea loc, între 3-20 decembrie, în Norvegia şi Danemarca.

La ultima ediţie a Campionatului European, naţionala României s-a clasat pe locul 4, după 20-24 cu Olanda, în finala mică. Chiar înaintea acestei partide, căpitanul naţionalei tricolore, Cristina Neagu, a suferit o ruptură de ligamente în partida cu Ungaria, ratând lupta pentru medalii la CE.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.