Naţionala de volei feminin a României a pierdut marţi, la Budapesta, cu reprezentativa Croaţiei, cu scorul de 1-3, în al patrulea meci din grupa C a Campionatului European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 21-25, 25-23, 18-25, 22-25, după 103 minute de joc.

În primul meci al zilei, Olanda – Estonia 3-0.

România a înregistrat anterior în grupa C rezultatele: 0-3 cu Olanda, 3-1 cu Ungaria şi 3-1 cu Estonia. După patru meciuri, tricorolorele se află pe locul 3, cu 6 puncte, după Olanda, cu 12, şi Croaţia, cu 7.

În ultimul meci din grupă România va juca joi, de la ora 16.30, cu Azerbaidjan.

Primele patru clasate din grupă se califică în faza optimilor de finală ale competiţiei găzduite, între 23 august şi 8 septembrie, de Turcia, Polonia, Ungaria şi Slovacia.

România a jucat ultima dată la Campionatul European în 2015, iar cel mai bun rezultat al echipei tricolore datează din 1963, când a obţinut medalia de bronz.

Şi naţionala masculină a României va juca la Campionatul European, programat între 12-29 septembrie, în Franţa, Belgia, Slovenia şi Olanda. Tricolorii au fost repartizaţi în grupa A, cu Bulgaria, Grecia, Portugalia, Italia şi Franţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.