Echipa naţională a României va întâlni în această seară, la Astana, de la ora 19.00, reprezentativa Kazahstanului, în grupa E de calificare la Cupa Mondială din 2018. România are în palmares până în prezent, în preliminariile CM, 65 de victorii, 24 de remize şi 31 de înfrângeri, conform frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România şi Kazahstan nu s-au mai întâlnit până acum.

Reprezentativa României a înregistrat şase meciuri oficiale consecutive în deplasare fără înfrângere: ultimul eşec a fost în Grecia, în noiembrie 2013, la barajul pentru CM-2014.

Pe  Astana Arena, "tricolorii" vor avea următoarele numere: 1. Costel Pantilimon, 2. Romario Benzar, 3. Iasmin Latovlevici, 4. Cosmin Moţi, 5. Ovidiu Hoban, 6. Alin Toşca, 7. Alexandru Chipciu, 8. Adrian Popa, 9. Florin Andone, 10. Alexandru Maxim, 11. Denis Alibec, 12. Ciprian Tătăruşanu, 13. Claudiu Keşeru, 14. Răzvan Marin, 15. Dorin Rotariu, 16. Silviu Lung, 17. Eric Bicfalvi, 18. Andrei Prepeliţă, 19. Bogdan Stancu, 20. Gabriel Enache, 21. Dragoş Grigore, 22. Cristian Săpunaru, 23. Nicolae Stanciu.

Steliano Filip şi Valerică Găman nu au fost păstraţi în lot pentru acest meci.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Portugalia, cu Manuel De Sousa la centru. El va fi ajutat de asistenţii Ricardo Santos şi Alvaro Mesquita, în timp ce Fabio Verssimo va fi rezervă.

"Tricolorii" au efectuat luni seară un antrenament de o oră pe stadionul din Astana la care au participat toţi cei 25 de jucători din lot.

Revenirea în ţară este programată imediat după jocul din Kazahstan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.