Reprezentativa României a început preliminariile Cupei Mondiale din 2018 cu o remiză, scor 1-1 (0-0), duminică seară, pe Cluj Arena, în compania selecţionatei Muntenegrului, în grupa E de calificare, partidă la care Nicolae Stanciu a ratat un penalti în minutul 90+6

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Stanciu a ratat un penalti în minutul 90+6

UPDATE: România - Muntenegru, scor 1-1. A egalat Jovetici, în minutul 87

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Reprezentativele României şi Muntenegrului sunt la egalitate, scor 1-1, pe Cluj Arena, în prima etapă a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018, zona Europa, Jovetici înscriind pentru oaspeţi la doar două minute după golul tricolorilor.

UPDATE: România conduce Muntenegru cu scorul de 1-0. A marcat Adrian Popa, în minutul 85

Reprezentativa României conduce Muntenegru cu scorul de 1-0 pe Cluj Arena, în prima etapă a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018, zona Europa.

A marcat Adrian Popa, în minutul 85, cu un şut de la aproximativ 9 metri, după o pasă de la Stanciu.

UPDATE: Preliminarii CM-2018: România şi Muntenegru sunt la egalitate la pauză, scor 0-0

Reprezentativele României şi Muntenegrului sunt la egalitate, scor 0-0, la finalul primei reprize a meciului de pe Cluj Arena, contând pentru grupa E de calificare la Cupa Mondială din 2018, zona Europa.

Imediat după startul jocului, fanii au aprins mai multe torţe şi petarde în tribună, astfel că la staţia de amplificare a stadionului s-a făcut un apel, publicul fiind avertizat că aruncarea toţelor sau aprinderea lor poate duce la întreruperea partidei.

Şi în minutul 39 s-a făcut un apel către spectatori, acestora cerându-li-se să nu mai folosească lasere.

În tribune se află aproximativ 20.000 de spectatori.

La partida cu Muntenegru, căpitanul naţionalei României este fundaşul Dragoş Grigore. 

Cele două echipe evoluează în următoarele formule: 

România: Pantilimon - Benzar, Moţi, D. Grigore, S. Filip - Hoban, Săpunaru - Bicfalvi, Stancu, Stanciu - Fl. Andone. Selecţioner: Christoph Daum.

Muntenegru: M. Bozovici - Tomasevici, Savici, Simici, Vukcevici - Marusici, Vesovici, Scekici, Bakici - Jovetici - Beciraj. Selecţioner: Ljubisa Tumbakovici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.