Odată cu temperaturile de afară care cresc pe măsură ce se apropie vara, hidratarea nu este un moft, ci ceva necesar. Orice tip de lichide este binevenit, dar apa este dintotdeauna principala sursă de hidratare. Aceasta este gratuită, oriunde ai merge, mai ales din sursa personală. Dar ar fi minunat să avem şi un instrument care să ne furnizeze apă potabilă sau apă rece şi sifon oricând avem nevoie şi oriunde mergem.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un asemenea dozator livrat de către furnizorul Water Shop Online este indispensabil pe perioada verii, dar nu numai. Detalii în articolul de mai jos.

Un aparat de apă plată şi sifon ar trebui să fie în orice restaurant

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Fără cei doi litri de apă pe zi, am putea spune că nu ne-am hidratat suficient. Mulţi îşi iau cu ei o sticlă de apă, pentru a bea din ea pe tot parcursul zilei. O soluţie eficientă şi la îndemâna restaurantelor este achiziţia unui aparat de apa plata şi sifon care furnizează trei tipuri de apă. Şi anume apă la temperatura mediului, apă rece şi sifon rece.

Acesta poate fi comandat de pe site-ul watershoponline.ro la un preţ foarte bun de achiziţie. Nu doar o investiţie personală, ci un instrument pentru creşterea afacerii este acesta.

Să aflăm mai multe despre ce caracteristici are acest aparat profesional de apă plată şi sifon?

Dincolo de faptul că acest aparat este uşor de folosit, el devine indispensabil în orice restaurant sau bar care se respectă. El poate fi folosit cu succes în industria HoReCa, la hoteluri, pensiuni, cafenele sau la orice sediu de firmă. Nu doar atât, dar aceste locaţii care l-au achiziţionat deja, mai ales restaurantele, au posibilitatea să personalizeze sticlele cu logoul firmei. În felul acesta locaţia respectivă va avea parte de o publicitate gratuită, iar clienţii vor reţine acest lucru.

În ceea ce priveşte instalarea, dar şi punerea în funcţiune, echipa de la Water Shop Online se ocupă. În acest mod, veţi beneficia de garanţie şi de posibilitatea de a utiliza aparatul vreme îndelungată. În plus, sunt asigurate serviciile de mentenanţă şi service, pe toată durata de utilizare, chiar şi post garanţie.

Un restaurant care oferă clienţilor săi apă plată şi carbogazoasă va avea numai de câştigat prin achiziţia acestui dozator de la Water Shop Online.

Beneficiaţi de consultaţie gratuită la numărul de pe site

Aceste tipuri de dozatoare care oferă trei tipuri de apă pot fi folosite şi pentru uzul individual.

Transportul este gratuit, iar livrarea va fi asigurată de către firma Water Shop Online. Plata se poate face online.

O achiziţie care merită a fi făcută şi care aduce beneficii de ambele părţi, atât pentru patronii de restaurante, cât şi pentru clienţii lor, un aparat de apă plată este util oricând.

Pentru cei interesaţi, detalii şi comenzi, doar pe pagina oficială watershoponline.ro. Tot aici puteţi descoperi proiectele desfăşurate până acum, ca sursă de inspiraţie pentru cazul propriu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.