Turneul de la Roland Garros va înregistra o premieră, niciuna din cele 12 jucătoare rămase în lupta pentru titlu pe tabloul principal neavând în palmares un trofeu de Grand Slam. Astfel, câştigătoarea va obţine pentru prima dată în carieră titlul la unul din cele mai importante patru turnee ale anului, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportivele rămase în competiţie la simplu sunt Jelena Ostapenko, Caroline Wozniacki (adversare în sferturile de finală), Kristina Mladenovic, Timea Bacsinszky (adversare în sferturile de finală), Elina Svitolina, Petra Martic (adversare în optimi), Carla Suarez Navarro, Simona Halep (adversare în optimi), Caroline Garcia, Alize Cornet (adversare în optimi), Veronica Cepede Roig şi Karolina Pliskova (adversare în optimi).

Dintre aceste jucătoare, cele mai importante performanţe la turnee de Grand Slam le-au înregistrat Simona Halep (finala la Roland Garros în 2014), Caroline Wozniacki (finala la US Open în 2009 şi 2014) şi Karolina Pliskova (finala la US Open în 2016).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit L'Equipe, pe tabloul feminin nu a mai rămas nicio câştigătoare de Grand Slam, deşi încă mai sunt de disputat meciuri din optimi, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la ediţia din 1979 a Australian Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.