Irina Bara, locul 122 WTA, a obţinut, vineri, pentru a doua oară în carieră calificarea pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bara, cap de serie numărul 14, a învins-o, în turul al treilea al calificărilor, cu scorul de 7-5, 6-2, pe Magdalena Frech, locul 153 WTA, după un meci de două ore şi şapte minute.

Jucătoarea română este pentru a doua oară consecutiv pe tabloul principal. Anul trecut, ea a atins turul al treilea, tot după ce a evoluat în calificări.

Bara şi-a asigurat un premiu de 60.000 de euro şi 40 de puncte WTA.

La actuala ediţie, şapte jucătoare din România au evoluat în calificări, Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur, Gabriela Talabă, Gabriela Ruse,  Alexandra Dulgheru, eliminate în turul al doilea, Jaqueline Cristian, Monica Niculescu, eliminate în turul al treilea, şi Irina Bara.

Pe tabloul principal sunt acceptate direct Sorana Cîrstea, Patricia Ţig, Irina Begu, Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu. Simona Halep, locul 3 WTA, nu participă la competiţiie, fiind accidentată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.