Tenismenul elveţian Roger Federer a felicitat, printr-un mesaj video, noua campioană a lumii la rugby, naţionala din Africa de Sud, ţara natală a mamei lui, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericit pentru tine şi pentru echipa ta. Ce victorie, ce efort uimitor al echipei! Aţi petrecut atât de mult timp împreună şi aţi scos-o la capăt cu o mare victorie. Am urmărit, am văzut finalul pe stradă. Vă transmit foarte multe felicitări şi sper să vă pot vedea curând. Sunteţi cei mai buni, bravo tuturor, aţi fost uimitori!", a spus Federer, în mesajul adresat căpitanului Siya Kolisi şi coechipierilor lui.

Mama lui Federer s-a născut şi a crescut la Johannesburg.

Reprezentativa Africii de Sud a câştigat Cupa Mondială de rugby pentru a treia oară în istoria sa, după ce a învins, sâmbătă, la Yokohama, cu scorul de 32-12 (12-6), selecţionata Angliei.

Africa de Sud a mai câştigat Cupa Mondială în 1995 şi 2007.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.