Fostul număr 4 mondial Robin Soderling a demisionat din funcţia de căpitan al echipei Suediei de Cupa Davis, din motive de sănătate, a anunţat, luni, Federaţia Suedeză de Tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De două ori finalist la Roland-Garros, Soderling a fost numit căpitanul Suediei în Cupa Davis în 2019, conducându-i de două ori în finală.

„Prin cunoştinţele, experienţa şi angajamentul său mare, a făcut o treabă fantastică în calitate de căpitan şi sper că în viitor îl vom vedea pe Robin preluând un nou rol în tenisul suedez”, a declarat Christer Sjoo, secretarul general al federaţiei.

Fostul căpitan Jonah Hedsberg va prelua conducerea echipei.

Suedia, de şapte ori câştigătoare, va evolua în Grupa A în faza grupelor finalei Cupei Davis 2023, alături de Canada, Italia şi Chile. Meciurile vor avea loc la Bologna în perioada 12-17 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.