Roberto de Zerbi, fost jucător al echipei CFR Cluj, şi-a anunţat, duminică, plecarea la finalul sezonului de la conducerea tehnică a formaţiei Sassuolo, la care evoluează şi fundaşul Vlad Chiricheş, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De Zerbi este la Sassuolo din 2018 şi, sub conducerea lui, mica grupare din Regiunea Emilia-Romagna a fost o nucă tare în campionat.

"Înainte de meciul împotriva echipei Genoa (n.r. - din 9 mai), am anunţat conducerea despre decizia mea de a pleca, pentru că eu cred că am atins maximul. Este o alegere grea, dar nu cred că pot aduce mai mult acestei echipe. Poate un alt antrenor se va descurca mai bine. După trei ani, eu cred că suntem în vârf, din toate punctele de vedere", a declarat De Zerbi pentru Sky Sport, după victoria împotriva Parmei (3-1).

De Zerbi, 41 de ani, care a mai antrenat Foggia, Palermo şi Benevento, şi-a făcut deja un nume ca tehnician şi este dorit în Ucraina, unde ar putea deveni rival al lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev pe banca formaţiei Şahtior Doneţk.

Sky Sport a anunşat, săptămâna trecută, că De Zerbi s-ar fi înţeles cu Şahitor pentru un contract valabil până în iunie 2023. 

Fostul mijlocaş ofensiv, campion al României în 2010, ar fi respins de curând o ofertă de la Fiorentina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.