Olympique Marseille a trimis o scrisoare la UEFA în care subliniază faptul că nu înţelege anumite decizii de arbitraj de la dubla manşă cu Panathinaikos, din Liga Campionilor, informează RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La unul dintre meciuri a arbitrat o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru. Dubla a contat pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Meciul tur, arbitrat de Kovacs, a fost câştigat acasă cu 1-0 de Panathinaikos. De la Marseille a fost eliminat Kondogbia, în minutul 65.

Partida retur, arbitrată de englezul Michael Oliver, a fost câştigată tot de Panathinaikos, la lovituri d departajare, scor 5-3. Prelungirile şi loviturile de departajare au venit după ce, în minutull 90+9, când Marseile conducea cu 2-0, grecii au primit penalti şi au înscris.

Panathinaikos s-a calificat în faza următoare a competiţiei.

Cartonaşul galben arătat lui Kondogbia în primul minut (ceea ce este statistic rar) şi deciziile unilaterale luate de Kovacs la Atena, precum şi interpretările VAR la meciul retur de pe Velodrome nu au fost deloc digerate de către conducătorii clubului Marseille, scrie RMC Sport.

“Pablo Longoria nu este genul de persoană care să stârnească controverse în faţa camerelor de luat vederi, dar Olympique de Marseille recurge la această scrisoare pentru a câştiga respect şi a-şi face auzite argumentele. Răul a fost făcut, iar OM îşi asumă şi ea responsabilitatea pentru o primă manşă în care nu a fost la înălţime din punct de vedere sportiv, dar are multe nemulţumiri legate de arbitraj în urma acestei eliminări dureroase”, a adăugat RMC Sport.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.